Top10: Najlepšie web hostingové služby. Aký webhosting vybrať?

Výber správneho web hostingového poskytovateľa môže výrazne ovplyvniť rýchlosť, dostupnosť a bezpečnosť vašich stránok. S množstvom možností na trhu môže byť výber ideálneho hostingu zložitý. V tomto článku sa pozrieme na najlepšie web hostingové služby, ktoré sú v súčasnosti dostupné. Preskúmame ich výhody, nevýhody a to, čo ich robí vynikajúcimi vo svojich kategóriách. Či už ste malý podnikateľ, bloger alebo skúsený vývojár, tento prehľad vám pomôže nájsť ideálne riešenie pre vaše potreby.

Zvoľ top desiatku

Card image cap
(1)

Wedos

WEDOS je známy ako jeden z najlacnejších poskytovateľov webhostingu v Česko-Slovenskom regióne. Ich cenová politika je výhodná pre malé podniky, startupy aj jednotlivcov. Vďaka moderným technológiám a neustálym inováciam infraštruktúry zabezpečuje WEDOS rýchly a spoľahlivý výkon svojich serverov.

Card image cap
(0)

WebSupport

WebSupport je jedným z najväčších a najznámejších poskytovateľov webhostingových služieb a registrácie domén na Slovensku. Spoločnosť bola založená v roku 2002 a odvtedy si vybudovala silnú pozíciu na slovenskom trhu. Ponúka široké spektrum služieb, ktoré zahŕňajú webhosting, registráciu domén, cloudové riešenia a nástroje na tvorbu webových stránok.

Card image cap
(0)

Forpsi

Forpsi.sk je slovenská pobočka medzinárodnej hostingovej spoločnosti FORPSI, ktorá je súčasťou skupiny Aruba S.p.A., jedného z najväčších európskych poskytovateľov IT a hostingových služieb. Forpsi pôsobí v regióne strednej a východnej Európy, vrátane Českej republiky, Slovenska, Maďarska a Poľska. Spoločnosť ponúka široké spektrum služieb zameraných na webhosting, registráciu domén a cloudové riešenia.

Card image cap
(0)

Active24

Webhosting Active 24 ponúka hostingové služby s vysokou stabilitou a bez výpadkov. Spoločnosť ponúka zákaznícku podporu v slovenskom a českom jazyku, čo je pre klientov z Česka a Slovenska veľkou výhodou. Zákaznícka podpora je k dispozícii 24/7. Na ich stránke môžete objednať tak bežný CMS hosting ako aj vrituálne privátne servery.

Card image cap
(0)

Exo Hosting

Exo Hosting sa sústreďuje na integráciu moderných technológií do svojich služieb. To zahŕňa nasadenie pokročilých systémov na správu serverov, automatizáciu zálohovania a zabezpečenie vysokého výkonu a spoľahlivosti ich hostingu. Exohosting je známy najmä svojimi konkurencieschopnými cenami a dôrazom na zákaznícky servis.

Card image cap
(0)

Webhouse

Webhouse je česká webhostingová spoločnosť, ktorá sa zameriava na poskytovanie spoľahlivých a výkonových hostingových služieb pre rôzne typy webových projektov, vrátane osobných stránok, firemných webov a komplexných webových aplikácií. Niektoré služby, najmä VPS a dedikované servery, môžu byť cenovo náročnejšie, ale kvalitná technická podpora Webhouse-u vám vie pomôcť s akýmkoľvek technickým problémom.

(0)

Hostcreators

HostCreators je čisto slovenská webhostingová spoločnosť s kompletným balíkom služieb od zakúpenia domén, hostingu až po virutálne servery. Okrem týchto služieb poskytuje HostCreators aj samostatné emailové služby, ktoré zahŕňajú vytvorenie emailových schránok na vlastnej doméne s antivírusovou a antispamovou ochranou.

Card image cap
(0)

Český hosting

Český hosting je česká webhostingová spoločnosť, ktorá ponúka široké spektrum hostingových služieb, vrátane registrácie domén, zdieľaného hostingu, VPS, a ďalších doplnkových služieb. Keďže slovenčina a čestina sú veľmi blízke jazyky, tak je jedno či máte stránku hostovanú v Čechách alebo na Slovensku. Rýchlosť prenosu dát je takmer rovnaká, čiže váš web bude rovnako rýchly ako keby bol uložený na slovenskom servery.

Card image cap
(0)

Webglobe

Webglobe umožňuje registráciu domén s rôznymi koncovkami, ako sú .sk, .eu, .com, .net a mnoho ďalších. Zákazníci môžu jednoducho spravovať svoje domény priamo cez používateľsky prívetivé rozhranie. Pre jednoduché stránky ponúkajú bežný web hosting, ale pre pre náročnejšie projekty ma Webglobe k dispozícií VPS hosting, kde zákazníci získajú plnú kontrolu nad svojím serverom a môžu ho prispôsobiť svojim potrebám.

Card image cap
(0)

Elbia hosting

Elbia hosting ponúka viacero balíčkov pre zdieľaný webhosting, ktoré sú vhodné pre rôzne typy webov – od malých osobných stránok po firemné weby a e-shopy. Ich hosting zahŕňa podporu pre rôzne redakčné systémy (WordPress, Joomla, Drupal) s možnosťou automatický aktualizácií. Okrem toho si môžete objednať Linux alebo Microsoft Windows server ak ste technicky viac zruční.

Zdieľaj článok:
ARGO
ARGO

Výbery najlepších aplikácií, filmov, hier a hudby. V prípade, že chcete mať vašu vlastnú top 10-ku na Argu, tak nám napíšte na www.argo.sk@gmail.com